Μετακομίσεις


Ολοκληρωμένες Μετακομίσεις

Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία της μετακόμισης, από την προετοιμασία των αντικειμένων,
την συσκευασία τους και την ασφαλή μεταφορά στο προορισμό τους.
Σας ενημερώνουμε σε κάθε στάδιο της διαδικασίας
και είμαστε δίπλα σας σε κάθε ζήτημα.

Φοιτητικές Μετακομίσεις

Είσαι φοιτητής και μετακομίζεις από την Ελλάδα στην Αγγλία ή επιστρέφεις στη μαμά πατρίδα ; Αναλαμβάνουμε για εσένα όλη τη διαδικασία της μετακόμισης, συσκευάζοντας τα αντικείμενα σου με επιμέλεια και ασφάλεια. Θα τα παραλάβεις όπως μας τα παράδωσες, ακριβώς την ημέρα και ώρα που συμφωνήσαμε.

Με 30 χρόνια εμπειρία στις μετακομίσεις και μεταφορές, με ιδιόκτητο στόλο και άψογη εξυπηρέτηση, είμαστε πάντα έτοιμοι να μεταφέρουμε με ασφάλεια μια κούτα ή να μετακομίσουμε ολόκληρο το σπίτι σας. Το δίκτυο των ανταποκριτών μας σε όλη την Ευρώπη και ειδικά η βασική γραμμή μεταφοράς Αγγλία – Ελλάδα, μας επιτρέπει να προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Ολοκληρωμένες Μετακομίσεις

Φοιτητικές Μετακομίσεις
Μεταφορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών
Μεταφορά επίπλων
Μεταφορά φαγητού & τροφίμων
Μεταφορά οχημάτων
Μεταφορά μουσικών οργάνων
Μεταφορά αθλητικού εξοπλισμού
Μεταφορά έργων τέχνης

Μεταφορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών

Όταν πρόκειται για μεταφορά ηλεκτρικών συσκευών και οικοσυσκευών όπως υπολογιστές, τηλεοράσεις, ψυγεία, πλυντήρια, η ασφαλής μεταφορά τους είναι αδιαπραγμάτευτη. Έχοντας αναλάβει δεκάδες μετακομίσεις όλα αυτά τα χρόνια , μπορούμε να εγγυηθούμε την άψογη συσκευασία και την ασφαλή παραλαβή και παράδοση των οικοσυσκευών σας.

Μεταφορές επίπλων

Μπορούμε να αναλάβουμε για εσάς την μεμονωμένη μεταφορά επίπλων όπως καναπέδων, τραπεζιών, ειδικών κατασκευών κτλ.  Χρησιμοποιούμε αντίστοιχα υλικά συσκευασίας για κάθε έπιπλο ώστε να προστατεύονται από φθορές κατά τη μεταφορά και να παραδίδονται σε άριστη κατάσταση.