Συχνές Ερωτήσεις

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας εδώ ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας ώστε να έρθουμε στη διεύθυνσή σας να παραλάβουμε την αποστολή.

Αποστολές εσωτερικού Ελλάδας

Η αναμενόμενη ημέρα παράδοσης μιας αποστολής είναι η επόμενη εργάσιμη από την ημέρα αποστολής. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ή νησιώτικους προορισμούς ο χρόνος παράδοσης μπορεί να επιμηκυνθεί κατά 24 ή 48 ώρες.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες.

Όλες οι αποστολές προς Ελλάδα, είναι αυτόματα ασφαλισμένες (χωρίς επιβάρυνση του αποστολέα ή του παραλήπτη) έως το ποσό των 100€ για έγγραφα και 500€ για αντικείμενα.
Για τις αποστολές με αξία άνω των 500€ υπάρχει η δυνατότητα επιπλέον ασφάλισης με ασφάλιστρο ύψους 0,6% επί της δηλωμένης αξίας.
Για την αποζημίωση της αποστολής είτε με αυτόματη ασφάλιση είτε με δηλωμένη αξία απαιτείται παραστατικό προσδιορισμού της αξίας της προ εμπορικού κέρδους.
Για οποιαδήποτε ασφάλιση άνω των 3.000€ απαιτείται προηγούμενη συνεννόηση με το κατάστημα εξυπηρέτησής σας.

Η απόδοση της αξίας της αντικαταβολής γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα πρέπει να δώσετε κατά την παραλαβή της αποστολής ή μετρητοίς στο καταστημά μας. Αφού παραδοθεί η αποστολή σας, δίνεται η εντολή στη συνεργαζόμενη τράπεζα για κατάθεση στο λογαριασμό σας του ποσού αντικαταβολής, μείον τυχόν προμήθειες που κρατούνται από την τράπεζα.

Το βάρος μιας αποστολής εξαρτάται από το πραγματικό της βάρος αλλά και από το ογκομετρικό της. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΙΑΤΑ, η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της. Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης της αποστολής (ΜΗΚΟΣ Χ ΥΨΟΣ Χ ΠΛΑΤΟΣ σε cm / 5000) είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό της βάρος, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης. Στην επιλογή ογκομετρητής μπορείτε να υπολογίσετε το ογκομετρικό βάρος της αποστολής σας.

 

 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ … ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΗ !!
Η KCS είναι μέλος του group easyeverything.gr ( ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ)

  ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ή ΔΥΣΚΟΛΟ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ
ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ  ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ