Θαλάσσιες Μεταφορές

Η Εταιρεία μας προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων δια θαλάσσης από και προς όλους του λιμένες του κόσμου. Προσφέρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις ανάγκες της μεταφοράς σας, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα βέλτιστη διαχείριση του χώρου, σε συνδυασμό με ανταγωνιστικές τιμές.

Full Container Loads (FCL)

Ως πελάτης μας έχετε την δυνατότητα να απολαμβάνετε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μεταφοράς από έναν πραγματικά ολοκληρωμένο παγκόσμιο δίκτυο, με μεγάλη δυνατότητα επιλογής εναλλακτικών λύσεων προσαρμοσμένων στις δικές σας ανάγκες.

Οι αποστολές μπορεί να είναι σε βάση πόρτα/πόρτα, ή λιμένα/λιμένα και πάντα σύμφωνα με τις δικές σας μεταφορικές ανάγκες, συνδυάζοντας την απλή μεταφορά εμπορευματοκιβωτίου με τις Υπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας που το στελεχιακό δυναμικό μας μπορεί να σας προσφέρει.

Less Container Loads (LCL)

Αφιερώνουμε σημαντικούς πόρους στην ανάπτυξη της όλο και αυξανόμενης αγοράς του ομαδοποιημένου φορτίου, παρέχοντας στους πελάτες της την δυνατότητα αποστολής φορτίου από & προς οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Οι πελάτες μας απολαμβάνουν την δυνατότητα αποστολής τμηματικών φορτώσεων μεταξύ όλων των σημαντικών λιμανιών του κόσμου με εβδομαδιαίες αφίξεις/αναχωρήσεις από την Ελλάδα μέσω του δικτύου των πρακτόρων μας.

Μεταφορές Θαλάσσης Άμεσα και Οικονομικά

Το τμήμα Θαλασσίων μεταφορών παρέχει πλήρεις και εξειδικευμένες υπηρεσίες τόσο για τις εισαγωγές όσο και για τις εξαγωγές των εμπορευμάτων σας. Αναλύει τις μεταφορικές σας ανάγκες και βρίσκει τη βέλτιστη διαδρομή, με συνιστώσες την καλύτερη τιμή στον καλύτερο δυνατό χρόνο. Από μία μικρή ομαδική αποστολή (groupage) έως και την αποστολή πολλών containers, τo φάσμα των υπηρεσιών παρέχεται πάντα με το ίδιο επίπεδο εξυπηρέτησης.