Λίγα Λόγια για μας

Το easyeverythin.gr ήρθε και στην Καλαμάτα. Η εταιρεία λειτουργεί από το 2008 προσφέροντας υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου κατ’ αρχήν και στην συνέχεια πολλές ακόμη χρήσιμες υπηρεσίες σε επαγγελματίες και ιδιώτες.

Η ανάγκη αυτή προέκυψε επειδή το κόστος πρόσληψης βοηθού για εξωτερικές εργασίες είναι πολύ μεγάλο και απαιτεί εκτός του μισθού και ασφαλιστικές εισφορές κλπ.

Επίσης οι ιδιώτες δεν μπορούν να προσλάβουν βοηθό εξωτερικών εργασιών λόγο του κόστους και της περιορισμένης ανάγκης βοήθειας που χρειάζονται περιστασιακά και όχι σε καθημερινή βάση.

Οι επιχειρηματίες γνωρίζουν ότι η πρόσληψη ενός υπαλλήλου για εξωτερικές εργασίες μπορεί την μια μέρα να είναι άσκοπη και την επόμενη ανεπαρκής λόγο των πολλών διαφορετικών εξωτερικών εργασιών που πρέπει να γίνουν.

Ο μεγαλύτερος όμως λόγος συνεργασίας ενός ιδιώτη  ή επαγγελματία με την εταιρεία μας είναι το κόστος.

Στον κατάλογο των υπηρεσιών μας θα δείτε ότι προσφέρουμε υπηρεσίες που ξεκινούν από 1€ και εκτελούνται χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα περισσότερο από ένα τηλεφώνημα.

Επίσης προσφέρουμε στους μόνιμους επαγγελματίες συνεργάτες μας την προβολή της ιστοσελίδας της επιχείρησης τους ΔΩΡΕΑΝ στον κατάλογό  μας, ακόμη και την δημιουργία και προβολή ιστοσελίδας της επιχείρησής τους αν δεν έχουν, με πολύ μικρό κόστος κατασκευής και φιλοξενίας.

Τέλος αν υπάρχει οποιαδήποτε ανάγκη βοήθειας που χρειάζεστε δεν συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογό μας σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να διερευνήσουμε την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε.

Το τμήμα των μεταφορών ( εθνικών διεθνών και courier ) αλλά και η KALAMATA COURIER  ( KCS ) είναι ενας τομέας μεγάλης εξειδίκευσης και μακροχρόνιας εμπειρίας.
Η εταιρεία μας ιδρύθικε το 2007 στην Ρουμανία και το 2008 στην Ελλάδα αλλα ο ιδρυτής της εχει εμπειρία 30 ετών στον χώρο των διεθνών μεταφορών καθώς και μιας εκ των πρώτων εταιρειών ταχυμεταφορών στην Ελλάδα.