ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΝ & ΜΙΚΡΟΔΕΜΑΤΩΝ


ΓΕΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΕΤΤ- ΑΜ- 18-063

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ       OnLine ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΔΩ 

Η εταιρεία μας KALAMATA COURIER SERVICE ΜON/ΠΗ IKΕ με διακριτικό τίτλο KCS , δραστηριοποιείται  στην αγορά ταχυμεταφορών εγγράφων και δεμάτων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Βασιζόμενη σε στελέχη με μεγάλη εμπειρία στις ταχυμεταφορές υπόσχεται στην πελατεία της υψηλά standards ποιότητας.
Πρωταρχικός σκοπός της KCS ήταν και είναι η διαφοροποίηση των υπηρεσιών της από τις άλλες εταιρίες courier, στοχεύοντας στην παροχή
καινοτόμων – ποιοτικών υπηρεσιών ταχυμεταφοράς εγγράφων και δεμάτων.

Η KCS σας δίνει την δυνατότητα για online διαχείριση των αποστολών μέσω της ηλεκτρονικής της διεύθυνσης  www.easyeverything.gr

Η KCS είναι σε θέση να σας εγγυηθεί υπηρεσίες όπως: Express αυθημερόν παράδοση σε μία (1) ώρα, υπηρεσίες E-mail & SMS Services (ενημέρωση για την εξέλιξη της αποστολής με e-mail & SMS), Diplomat Service, παρακολούθηση (track trace) on line των αποστολών μέσω Internet, άμεση ενημέρωση του πελάτη σε περίπτωση ειδικής μεταχείρισης παράδοσης ή προβλήματος για την ολοκλήρωση μιας αποστολής.
Η προσπάθεια μας στοχεύει όχι μόνο στην απλή παράδοση μιας αποστολής
αλλά και στην λεπτομέρεια της επίδοσης της.

Η KCS διαθέτει ένα πλήρες μηχανογραφικό σύστημα και σε συνδυασμό με τα φορητά τερματικά τα οποία έχουν οι οδηγοί μας, μπορούμε να βλέπουμε που βρίσκεται η αποστολή σας σε οποιοδήποτε στάδιο της διεκπεραίωσής της.

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες και έγκυρες εταιρείες courier του εξωτερικού η εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει την απόλυτη εξυπηρέτηση σε περισσότερες από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο, εντός 24-72 ωρών, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη αποστολής εγγράφων ή δεμάτων.

Η KCS έχει την δυνατότητα να σας παρέχει όλες τις υπηρεσίες Courier (ταχυμεταφορών) στην Αθήνα, Επαρχία, Εξωτερικό που μπορεί να απαιτεί κάθε ιδιώτης ή επιχείρηση και επιπλέον να τις προσαρμόζει στις δικές σας ανάγκες ταχυμεταφοράς.