ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


Εταιρική Ταυτότητα

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των διεθνών μεταφορών από το 1989 και αποτελεί μία από τις κορυφαίες και πλέον αξιόπιστες εταιρείες στον τομέα της. Παρέχει υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε θαλάσσιες, οδικές, αεροπορικές και ειδικού τύπου μεταφορές.

Σκοπός και φιλοσοφία μας είναι η προσφορά της πλέον ενδεδειγμένης και ρεαλιστικής πρότασης για κάλυψη των συγκεκριμένων μεταφορικών αναγκών του πελάτη και για αυτό εξελίσσουμε διαρκώς το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Παρακολουθούμε συστηματικά τις απαιτήσεις και τα νέα δεδομένα της αγοράς και παρέχουμε λύσεις για την οικονομικότερη και ταχύτερη διακίνηση των εμπορευμάτων σας.

Με την πολυετή πείρα και την άρτια γνώση του εξειδικευμένου και έμπειρου προσωπικού της, με το αξιόπιστο και ευρύ δίκτυο ανταποκριτών σε όλο τον κόσμο και την άριστη συνεργασία με τις σημαντικότερες ναυτιλιακές γραμμές και αεροπορικές εταιρείες, ανταποκρίνεται με ευελιξία και αμεσότητα στις απαιτήσεις του πελάτη.
Επιπλέον, με τη χρήση εξελιγμένων εφαρμογών μηχανογράφησης και με τον άριστο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει, εγγυάται τη γρήγορη, αξιόπιστη και αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών μεταφοράς από το εργοστάσιο του φορτωτή μέχρι την αποθήκη του παραλήπτη.